Alergie na celer
Počty alergiků na celer nejsou v naší populaci v porovnání s ostatními potravinovými alergiemi nikterak vysoké. Jinak je tomu např. ve Francii či Švýcarsku, kde alergie na celer tvoří 30–40 % všech potravinových alergií. Kvůli velmi silným účinkům bílkovinných alergenů přítomných v této zelenině, které jsou pro citlivé jedince nebezpečné i ve velmi malém množství,...
Více informací
Méně informací
Nejdůležitější informace o alergii na hořčici
Další články na stejné téma
Ověřeno našimi zákazníky
Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece
„Velký výběr, dobré ceny, rychlé dodání.“
Ověřený zákazník před 4 hodinami
- Velký výběr
- Pomoc s výběrem, rádce
- Rychlé doručení
- Komunikace
Ověřený zákazník před 6 hodinami
„dobrá cena a rychlé dodání.“
- rychlé dodání
Ověřený zákazník včera