alergie na cibuli a cesnek
8. 3. 2008
21:07
Dobry den,prosím o radu- u mého syna se objevil atopický ekzém.Zjistili jsem ,že nesmí mimo jiné jíst
cibuli a česnek.Syn miluje špenát,máte někdo zkušenost jak upravit špenát bez použítí těchto
surovin?Děkuju
31. 10. 2019
17:36
RE: alergie na cibuli a cesnek
A vadil by mu třeba i česnek v tabletkách. Byla by škoda, kdyby ho nemohl vůbec je to super přírodní antibiotikum.
9. 11. 2017
17:51
Pro: Muškátový oříšek pro dítě? To není zrovna rozumná volba. V malých dávkách sice neškodí, ale má utlumující účinky a při pravidelném používání halucinogenní. Přečtěte si o něm něco na internetu. Co dát místo cibule na olej malou lžičku sojové omáčky. Sojové omáčky jsou fermentované, tzn. zdravě zpracované.
30. 8. 2011
17:18
ja mam problem po zjedeni surovej cibule mam cely den bolest hlavy
12. 4. 2010
21:57
U mě je to s červenou cibulí ještě horší než s normální a to z toho mám jen silné bolesti v traktu
a průjem jako blázen. Jako malá jsem jedla kvanta cibulovin - teď nemůžu snést ani cibuli, ani pórek,
pažitku. Česnek mi zatím problémy nedělá, zato jablka všeho druhu a jakkoli upravená.
Teď jsem četla že alergie na jablka je často propojená s alergií na pyl břízy.
31. 7. 2009
0:08
Manžel má taky alergii na česnek a cibuli. Dokonce i pórek.
Zbytečně to nezkouším, zvykl už si i na guláš bez cibule. Proč zbytečně vyvolávat alergické reakce
15. 5. 2009
13:17
Místo klasické žluté cibule, doporučuji vyzkoušet červenou nebo bílou, na ně už nemusí být
alergický. Česnek ve špenátu vynechat a nahradit muškátovým oříškem, je pak jemnější.
Přispějte do diskuze
Příspěvky mohou vkládat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit se.