Alergie na roztoče
6. 11. 2008
19:35
Zajímalo by mě jestli pořízení protiroztočových bariérových povlaků na matrace a ložní soupravy je
nejúčinější opatření proti roztočům a opravdu pomáhá nebo jsou i jiná stejně účinná a cenově
přijatelnější...
13. 10. 2020
17:07
RE: Alergie na roztoče
Dobrý den,
nedávno jsem zjistila, že mám alergii na roztoče. Nebyla u mě prokázaná alergie na kočky ani psy ale máme doma 2 zakrslé králíky, kteří jsou neustále v prostoru kde trávím většinu času a i spím. Proto se chci zeptat, jestli i oni nějak ovlivňují mojí alergii nebo k ní alespoň přispívají například díky chlupům které všude zanechávají? děkuju za odpovědi.
26. 2. 2019
20:03
Pro: MíránekPřejet na posteli prostěradlo, polštář a povlak peřiny :-). Samozřejmě i pyžamo a spodní prádlo na druhý den. Lovu roztočů zdar.
26. 2. 2019
20:01
Můžete investovat, ale budete to měnit denně ? Asi ne. Osvědčilo se mi normální povlečení před spaním přežehlit / na bavlnu /a povlékat jednou týdně. Kůže se olupuje stále a tak je třeba je likvidovat denně. Pokud je problém v obličeji, denně mýt vlasy. Jinak se rychle špiní polštář.
7. 2. 2019
21:40
Raději investujte, jmenuje se to "protiroztočové povlaky na polštáře i přikrývky", paní zmiňuje nanoSPACE, to asi vyzkouším. Perte minimálně na 60 °. Pořád hledám informace k těm kobercům, vypadá to, že tam se nezdržují, jsou tam prý jen vysušené exkrementy. Každopádně vysavač pro alergiky (s ECARF) si pořizuju
6. 2. 2019
16:39
Jak je to vůbec s roztoči v koberci? Jsou tam nebo ne?
17. 1. 2019
14:03
----Příspěvek byl smazán z důvodů nežádoucí reklamy---
7. 1. 2018
18:24
Syn má už malička silnou alergii na roztoče... tedy nejenom na ně, ale roztoče a prach jsou asi naše největší problémy. Dřív jsme to řešili klasicky (větrání, vysávání, utírání prachu, časté praní povlečení a čištění peřin a matrací) ale popravdě se mi zdá, že to nijak moc účinné nebylo. Později jsme koupili výkonnou čističku vzduchu a ta teď u syna v pokoji jede v podstatě bez přestání, to se mi zdá, že docela pomáhá. Nedávno jsme také koupili protiroztočové povlečení a povlaky na polštáře http://www.kvalitex.cz/protiroztocova-rada-nanospace/ Jsou vyrobené z nějaké nano-membrány, která zabraňuje průniku roztočů, prachu a tak... Máme to tak čtvrt roku a zatím jsme spokojeni, synovi se spí v noci daleko lépe
30. 12. 2017
4:57
Pro: Kraus DanielDobrý den,jak jste se prosím vyléčil ze zmíněného ekzému?
24. 10. 2017
11:00
Pro: JajinkaaaJakýma kapkama? Máš nějaké, které ti fakt pomáhají? :)
18. 9. 2017
11:01
No, já jsem to nikdy nezkoušela... :/ Je teda pravda, že mě tato alergie zas až tak netrápí... Trápí mě spíš prachová alergie, ale tu já řeším kapkama :)
13. 3. 2017
14:07
Já jsem teda alergii vždycky řešila při příznacích... :-O
3. 10. 2013
16:54
Pro: Emka33Ano, nanospace používáme a jsme celkem spokojeni, jen je škoda, že nemají všechny velikosti.
Přispějte do diskuze
Příspěvky mohou vkládat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit se.