Máte někdo zkušenost s mukotomií?
3. 8. 2006
10:52
Mukotomie - odstranění zbytnělé sliznice z dutin a dutiny nosní - to je zákrok, který mi už léta doporučují na
ORL. Zajímalo by mě, jestli někdo z vás alergiků (jsem i já) má zkušenosti s tímto zákrokem, protože mi asi
nemine - už pomalu nemohu dýchat nosem, za měsíc vypotřebuji 4 lahvičky Olynthu, bez něhož bych nemohla ani
mluvit. Děkuji moc. Verča
9. 8. 2006
22:26
RE: Máte někdo zkušenost s mukotomií?
Take jsem mela 4lahvicky Olynthu za mesic,bez neho jsem nedala "ani ranu".Na ORL mi predepsali nosni
sprej Flexinase obsahuje hydrokortizon a je na predpis a nosni olejove kapky Coldastop,jsou lece citronovy a
mam pocit,ze se daji koupit v lekarne.Tato lecba mi pomohla a nemusela jsem na zadny zakrok chodit.Z kraje
lecby jsem stale chtela sahnou po Olynthu,ale vydrzela (mela jsm pocit,ze to uz nerozdycham)a po tydnu se
dostavila velka uleva a hlavne pruchodny nos.Dnes jsem v pohode.Tak pevne nervy a uspesnou lecbu :o))
3. 8. 2006
11:15
RE: Máte někdo zkušenost s mukotomií?
Nevím sice o jaký zákrok jde, jen jsem chtěla napsat, že mi na ORL doporučili při stíženém dýchání měnit kapky
a co mi nejvíc pomáhá je Vincentka, kterou si můžu šplíchat do ucpaného nosu prakticky pořád.
Přispějte do diskuze
Příspěvky mohou vkládat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit se.