Ozdravovna
24. 10. 2006
13:41
Malému je 5let a chtěla jsem se zeptat na zkušenosti s ozdravovnama nebo s lázněma, chtěla bych jet jako
doprovod, má astma, máte dobrou zkušenost s Ostrovem u Macochy??????????
15. 3. 2007
10:31
RE: Ozdravovna
Dobrý den,
léčebna v Ostrově u Macochy je fantastická, syn ji navštívil už 3x, sestřičky bezva, péče vynikající, opravdu
můžu vřele doporučit. Oblečení z pobytu v jeskyních jde v pohodě vyprát.
12. 1. 2007
22:34
jestli tam pojedete,je nutné mít na speleoterapii horší oblečení,FAKT syn zničil oteplovačky(hrají si v
jeskyni)O děti co tam jsou samy se starají jako maminky, včetně stříhání nehtů,čištění uší,kontrolují jestli
nosí poctivě rovnátka,čisté obl.a když je potřeba tak i vyperou oblečení.Když jsem tam kluka posílala, měla
jsem strach, ale už máme termím na letošní rok a vím, že bude v dobrých rukách [email protected]
12. 1. 2007
22:24
Můj 10.letý syn byl v Ostrově loni v listopadu.Vřele DOPORUČUJI!!!Sestřičky jsou tam hrozně hodné,dětem se
maximálně věnují.Když jsme odjížděli, některé děti objímaly sestry a plakaly.je tam bohatý program,kromě
speleoterapie ,výlety,plavání,fakt super.pokud vás zajímá něco konkrétně-kontaktujte mě
27. 12. 2006
22:52
Výtečné jsou Luhačovice a tamní pí.primářka!!! Kynžvart-no nic moc.
1. 11. 2006
10:35
S Ostrovem u machochy zkusenost nemam. Ja byla loni s 2letym synem v Kynzvartu a byla jsem z toho dost
rozpacita. Personal byl skvely, vsichni moc mili, ale syn je take tezky potravinovy alergik a hlidani diety
bylo dost narocne - na tohletam nebyli moc zamereni. Take na procedury bylo potreba chodit hromadne, podle
toho, jak jsme bli ubytovani, takze spousta procedur na nas vysla napr. na 2 hodiny odpoledne, kdy mel syn
spat a tim padem byl ospaly a silne nespolupracoval...ptala jsem se, zda-li bychom nemohli prijit rano ci
odpoledne s jinou ubytovnou, ale neslo to .. Pristi rok mame jet do Rican, tak uvidim.
Přispějte do diskuze
Příspěvky mohou vkládat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit se.