Astma bronchiale stupen 3
24. 4. 2007
21:10
Dobrý den,žádám Vás o jednu důležitou radu,která pomůže mému otci.Má astma bronchiale stupeň
3,často má problémy s dýcháním a jeho plíce pracují méně než by měly.Je alergický hlavně na
psa,kterého máme 14 let a neuvažujeme o tom,že by jsme ho dali pryč.Proto se ptám jestli je jiná
možnost,jak mu pomoci.Slyšela jsem o čajích z podbělu,ale obávám se,že by mohly mít nežadoucí
požadavky.Předem děkuji za Vaši drahou odpoveď,která mi určitě pomůže.
S pozdravem Barbora P.
26. 4. 2007
14:45
RE: Astma bronchiale stupen 3
Lada:samozřejmě,že je pro nás důležitější zdraví tatínka,ale problém je v tom,že našeho pejska
máme už 14 let a je to těžké se s ní rozloučit.....ale za nic se neomlouvejte
A jinak Vám všem moc děkuji za Vaše odpovědi......S pozdravem Barbora
25. 4. 2007
17:52
No z mé zkušenosti nějaké čaje a byliny v tomto nepomohou.Sama mám alergii na kočku i psa.Pokud se
zvířete nechcete a nemůžete vzdát, zkuste eliminovat jeho pohyb po bytě, nepouštějte ho do ložnice,
kde tatínek spí, ta noc je nejhorší, často ho koupejte, kupte i výše zmiňovaný přípravek,
čističku vzduchu apod.Já mám tohle všechno doma a navíc chodím na hyposenzibilizaci pomocí vakcín a
jsem v pohodě. Novou kočku si už asi nikdy pořídit nemohu, ale tu mojí starou kamarádku nechám u mě v
poklidu dožít a o to jde určitě i u vás vzhledem k věku psa.
25. 4. 2007
11:53
Tady na stránkách je produkt proti alergii na zvířata. Já o tom nic nevím, mám snad všechno od pylů
až po ekzém, takže ani zvíře nemám.
Jen vím, že to existuje.
25. 4. 2007
8:42
Promiň, ale musíte se sami rozhodnout, co je pro vás důležitější. Zdraví otce nebo pejsek.
Přispějte do diskuze
Příspěvky mohou vkládat pouze přihlášení uživatelé. Přihlásit se.