úvod Proalergiky.cz > Vaření > Foodblog > Začínáte bezlepkově vařit?

Začínáte bezlepkově vařit?

Vložte svůj článek

15. 12. 2012

Fotografie k článku


jeden z prvních pokusů


po upečení chleba nakrájím,proložím mikrotenem a zamrazím

Když dceři před rokem a půl zjistili alergii na lepek, byl to šok...vždyť nic nemůže! Postupem času a vyhozených peněz (dceři byly čtyři roky a ne všechno snědla), jsme pár věcí vychytaly:-)).

Např. na zahušťování se nám nejvíc osvědčila rýžová mouka...nedělá tolik hrudek.

Vánoční linecké cukroví (mám ho v receptech) děláme po celý rok...jen s většíma vykrajovátkama, tak se skvěle hodí i na rychlou svačinku a navíc se dá zamrazit.

Naprostá většina čerstvě upečeného pečiva a vychladlého se dá zamrazit a při rozmražení (do vlaha) nepoznáte rozdíl,protože pokud necháte upečené pečivo déle, jak dva dny, tak už se většinou nedá jíst.

Přeju vám všem hodně štěstí a dobrých receptů.

Veronika

Autor: xynika
dcera má alergii na lepek,tak možná poradím někomu,kdo tuhle dietu začíná držet:-)

Komentáře ke článku
GABRIELA KRYGOVSKA

7. 1. 2015
12:14

MAM 11 MESICNI DCERU A MA ATOPICKY EKZEM VYRADILI JSME KUPOVANE PRIKRMI ,BILE PECIVO ,PRESNIDAVKY .KOZNI LEKAR NAM NAPSAL MATICKU DELNA ,TA ZABRALA ALE OSIPALA SE I PO LIPANKU TAK NEVIM CO VSECHNO JI VADI AJAKA JE TO ALERGIE.

Reagovat

Nahlásit nevhodný příspěvek

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Toto pole prosím nevyplňujte