Infolinka 541 212 450

Bezlepkové houstičky

INGREDIENCE

250 g Jizerky 150 g měkkého tvarohu 6 lžic mléka 6 lžic olivový olej 1 vejce 2 lžičky prášku do pečiva 1/2 lžičky soli



POSTUP

Mouku smícháme s práškem do pečiva a solí. V druhé míse smícháme tvaroh, mléko, olej, vejce a přidáme k mouce. Necháme 1/2 hod. odpočinout.

Buď uválíme omočenou rukou bulky a dáme na plech vystlaný papírem nebo já dala do formy na muffíny. Vrch posypeme tím, co máme rádi - mákem, sezamem apod. Já použila lněné semínko.

Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 stupňů do zrůžovění.

Z tohoto množství surovin je zhruba 12 ks.

Jsou výborné. Dobrou chuť.

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

0 h 50 min

Hodnocení

4.4x
(Hodnotilo 10 lidí)

Kategorie