Infolinka 541 212 450

Černý kuba - bez lepku, mléka, vajec

INGREDIENCE

jáhly houby sádlo cibule česnek sůl pepř kmín majoránka



POSTUP

Jáhly si připravte dle návodu, tj. nejprve je spařte a nechte na sítku okapat. Poté je nasucho opražte a zalijte vroucí vodou (zhruba dvojnásobek objemu). Osolte a vařte asi 10 minut, pak nechte dojít pod pokličkou.

Na sádle dozlatova osmažte cibulku a poduste na ní houby. Osolte je a okořeňte.

Podušené houby a hotové jáhly smíchejte dohromady, ochutnejte, je-li třeba tak dochuťte.

Směs nandejte do zapékací mísy a pečte v troubě vyhřáté zhruba na 200 °C asi 15 – 20 minut, aby se smísily chutě a pokrm se opekl dozlatova.

Dobrou chuť ;-).

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

0 h 0 min

Hodnocení

4.6x
(Hodnotilo 8 lidí)

Kategorie