Infolinka 541 212 450

Kynuté koláče - bez lepku a mléka

INGREDIENCE

350 g mouky - po třetině Bake and Cake, Jizerky a Schar Pattiseria 200 ml teplého mandlové mléko 1 vejce 5 lžic moučkového cukru 2 lžíce inulínové vlákniny BIO citrónová kůra 5 g sušeného droždí 3 - 5 g tuku špetka soli a vinného kamene citronová BIO kůra



POSTUP

Z mouky, inulinu, cukru, soli,  vinného kamene, citrónové kůry, droždí, mandlového mléka a vajíčka vymícháme těsto, které dáme kynout.

Po vykynutí v uzavřené míse přidáme a tuk. Náplň zvolíme dle vlastích chutí a zdravotních možností - př. makovou, ořechovou, jablečnou apod.

Autorka: Radka Vrzalová

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

0 h 0 min

Hodnocení

5.0x
(Hodnotilo 4 lidí)

Kategorie