Alergie na hořčici
Alergie na hořčici se v naší populaci objevuje velmi zřídka, zaujímá 1–7 % ze všech potravinových alergií. Vyšší podíl alergiků byl zjištěn např. ve Francii, kde se hořčice konzumuje častěji. Díky své vysoké alergenicitě i při nízkých prahových hodnotách byla hořčice nařízením Evropského parlamentu a Rady EU zařazena mezi povinně uváděné alergeny.
Bílkovinné...
Více informací
Méně informací
Bílkovinné...
Vyberte si produkty, které pomáhají
Ověřeno našimi zákazníky
Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece

„Vše v pořádku“
Ověřený zákazník před 17 hodinami
„Rychlé dodání vše v pořádku.“
Ověřený zákazník před 18 hodinami
- Poradenství po telefonu.
- Přehledný web.
- Rychlost dodání zboží.
Ověřený zákazník včera