Alergie na hořčici
Alergie na hořčici se v naší populaci objevuje velmi zřídka, zaujímá 1–7 % ze všech potravinových alergií. Vyšší podíl alergiků byl zjištěn např. ve Francii, kde se hořčice konzumuje častěji. Díky své vysoké alergenicitě i při nízkých prahových hodnotách byla hořčice nařízením Evropského parlamentu a Rady EU zařazena mezi povinně uváděné alergeny.
Bílkovinné...
Více informací
Méně informací
Bílkovinné...
Vyberte si produkty, které pomáhají
Ověřeno našimi zákazníky
Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece
- Velmi rychlé dodání
- Kvalitní produkty
Ověřený zákazník včera
„Rychlé a bezproblémové dodání. Doporučuji“
Ověřený zákazník včera
- Kladně hodnotím především rychlost dodání, vše v pořádku. Doporučuji.
Ověřený zákazník před 2 dny