Alergie na korýše
Jedná se o jednu z nejčastěji diagnostikovaných potravinových alergií především v zemích, kde dochází ke zvýšené konzumaci mořských plodů. Hlavním alergenem je tropomyosin, který se vyskytuje ve svalovině korýšů. Tato termostabilní bílkovina neztrácí svoji vysokou alergenicitu ani po tepelném zpracování a je odolná i vůči trávicím enzymům. Kvůli tomu jsou korýši zařazeni...
Více informací
Méně informací
Vyberte si produkty, které pomáhají
Ověřeno našimi zákazníky
Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece

- velice rychlé doručení
- vše dokonale zabalené
Ověřený zákazník včera
- Rychlé dodání
- Kvalitní produkty
Ověřený zákazník před 5 dny
„Obchod jsem si vybrala, protože nabízel vše, co jsem chtěla koupit. Jedna z položek měla být skladem později, o všem proběhlo info. Zboží bylo doručeno kdy mělo, dobře zabalené. Děkuji.“
Ověřený zákazník před 6 dny