Alergie na korýše
Jedná se o jednu z nejčastěji diagnostikovaných potravinových alergií především v zemích, kde dochází ke zvýšené konzumaci mořských plodů. Hlavním alergenem je tropomyosin, který se vyskytuje ve svalovině korýšů. Tato termostabilní bílkovina neztrácí svoji vysokou alergenicitu ani po tepelném zpracování a je odolná i vůči trávicím enzymům. Kvůli tomu jsou korýši zařazeni...
Více informací
Méně informací
Vyberte si produkty, které pomáhají
Ověřeno našimi zákazníky
Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece

- Rychlé dodání
- Kvalita
Ověřený zákazník před 5 hodinami
„Dobrý den, moje zkušenosti s obchodem jsou jsou celkem dobré, to co jsem si objednal a zaplatil došlo včas a v pořádku, příště si objednám určitě zase, děkuji.“
Ověřený zákazník včera
- Bleskové doručení, spolehlivost.
Ověřený zákazník včera