Alergie na korýše
Jedná se o jednu z nejčastěji diagnostikovaných potravinových alergií především v zemích, kde dochází ke zvýšené konzumaci mořských plodů. Hlavním alergenem je tropomyosin, který se vyskytuje ve svalovině korýšů. Tato termostabilní bílkovina neztrácí svoji vysokou alergenicitu ani po tepelném zpracování a je odolná i vůči trávicím enzymům. Kvůli tomu jsou korýši zařazeni...
Více informací
Méně informací
Vyberte si produkty, které pomáhají
Ověřeno našimi zákazníky
Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece

„Obchod určitě doporučuji.“
- Velmi rychlé dodání, vstřícnost
Ověřený zákazník před 2 dny
- NESKUTEČNĚ RYCHLÉ ZPRACOVÁNÍ A ODESLÁNÍ ZBOŽÍ.DĚKUJI
Ověřený zákazník před 3 dny
- Rychlé dodání
- Kvalita
Ověřený zákazník před 3 dny