Alergie na korýše
Jedná se o jednu z nejčastěji diagnostikovaných potravinových alergií především v zemích, kde dochází ke zvýšené konzumaci mořských plodů. Hlavním alergenem je tropomyosin, který se vyskytuje ve svalovině korýšů. Tato termostabilní bílkovina neztrácí svoji vysokou alergenicitu ani po tepelném zpracování a je odolná i vůči trávicím enzymům. Kvůli tomu jsou korýši zařazeni...
Více informací
Méně informací
Vyberte si produkty, které pomáhají
Ověřeno našimi zákazníky
Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece
„Rychlost“
Ověřený zákazník před hodinou
- rychlost dodání zboží
- poradí s nákupem, super!
Ověřený zákazník před 9 hodinami
„skvělé produkty, cenné informace na stránkách, spolehlivé doručení“
Ověřený zákazník před 2 dny