Alergie na korýše
Jedná se o jednu z nejčastěji diagnostikovaných potravinových alergií především v zemích, kde dochází ke zvýšené konzumaci mořských plodů. Hlavním alergenem je tropomyosin, který se vyskytuje ve svalovině korýšů. Tato termostabilní bílkovina neztrácí svoji vysokou alergenicitu ani po tepelném zpracování a je odolná i vůči trávicím enzymům. Kvůli tomu jsou korýši zařazeni...
Více informací
Méně informací
Ověřeno našimi zákazníky
Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece
„První nákup a velká spokojenost.“
Ověřený zákazník před 2 dny
- Rychle doručení
Ověřený zákazník před 3 dny
- Kvalitní prověřené výrobky
- Výborná komunikace
- Vstřícnost a ochota
- Skvělá volba i pro ne-alergiky
- Kvalita produktů
Ověřený zákazník před 5 dny