Alergie na korýše
Jedná se o jednu z nejčastěji diagnostikovaných potravinových alergií především v zemích, kde dochází ke zvýšené konzumaci mořských plodů. Hlavním alergenem je tropomyosin, který se vyskytuje ve svalovině korýšů. Tato termostabilní bílkovina neztrácí svoji vysokou alergenicitu ani po tepelném zpracování a je odolná i vůči trávicím enzymům. Kvůli tomu jsou korýši zařazeni...
Více informací
Méně informací
Ověřeno našimi zákazníky
Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece
„Rádi tu nakupujeme, prima obchod.“
- Spolehlivý obchod, expeduje do týdne.
Ověřený zákazník před 5 dny
„Zboží dorazilo hned druhý den, vše v pořádku“
Ověřený zákazník před 7 dny
- Rychlost dodání.
- Kvalita.
- Super cena.
Ověřený zákazník před 8 dny