Alergie na korýše
Jedná se o jednu z nejčastěji diagnostikovaných potravinových alergií především v zemích, kde dochází ke zvýšené konzumaci mořských plodů. Hlavním alergenem je tropomyosin, který se vyskytuje ve svalovině korýšů. Tato termostabilní bílkovina neztrácí svoji vysokou alergenicitu ani po tepelném zpracování a je odolná i vůči trávicím enzymům. Kvůli tomu jsou korýši zařazeni...
Více informací
Méně informací
Ověřeno našimi zákazníky
100 % zákazníků doporučuje náš obchod z 1048 recenzí
Zobrazit všechna hodnocení- super ceny, rychle doruceni
Ověřený zákazník před 5 dny
„Vše OK, nakupoval jsem poprvé, rozhodně to nebyl můj poslední nákup.“
- pestrý výběr
- podrobné popisy a vysvětlení
Ověřený zákazník před 19 dny
„Vše v pořádku, nákup zde doporučuji.“
Ověřený zákazník před měsícem