Alergie na korýše
Jedná se o jednu z nejčastěji diagnostikovaných potravinových alergií především v zemích, kde dochází ke zvýšené konzumaci mořských plodů. Hlavním alergenem je tropomyosin, který se vyskytuje ve svalovině korýšů. Tato termostabilní bílkovina neztrácí svoji vysokou alergenicitu ani po tepelném zpracování a je odolná i vůči trávicím enzymům. Kvůli tomu jsou korýši zařazeni...
Více informací
Méně informací
Vyberte si produkty, které pomáhají
Ověřeno našimi zákazníky
Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece
„Už podruhé dobrá zkušenost (před nekolika lety) a nyní znovu.“
- Superrychlé dodání (v pátek v poledne objednáno a v pondělí ráno doručeno)
- Perfektní poradenství po telefonu (jak před koupí, tak i po ní)
- Cena v pohodě
Ověřený zákazník před 14 hodinami
- Spolehlivý obchod. Nakupují opakovaně.
- Užitečné informace na svém webu.
Ověřený zákazník včera
„Velmi rychlé dodání.“
Ověřený zákazník před 2 dny