Alergie na korýše
Jedná se o jednu z nejčastěji diagnostikovaných potravinových alergií především v zemích, kde dochází ke zvýšené konzumaci mořských plodů. Hlavním alergenem je tropomyosin, který se vyskytuje ve svalovině korýšů. Tato termostabilní bílkovina neztrácí svoji vysokou alergenicitu ani po tepelném zpracování a je odolná i vůči trávicím enzymům. Kvůli tomu jsou korýši zařazeni...
Více informací
Méně informací
Vyberte si produkty, které pomáhají
Ověřeno našimi zákazníky
Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece
„Jsem moc spokojená“
Ověřený zákazník před 4 dny
„Tento obchod doporučuji,funguje tak,jak správný obchodník má fungovat“
- Rychlost,spolehlivost,výborná komunikace,dobré ceny. Nakoupily jsme již dost výrobků a všechny slouží k naší spokojenosti
Ověřený zákazník před 6 dny
„-spokojenost“
Ověřený zákazník před 6 dny