Infolinka (všední dny 8.30–16 h)
541 212 450
Infolinka (všední dny 8.30–16 h)
541 212 450

Alergie na korýše

Jedná se o jednu z nejčastěji diagnostikovaných potravinových alergií především v zemích, kde dochází ke zvýšené konzumaci mořských plodů. Hlavním alergenem je tropomyosin, který se vyskytuje ve svalovině korýšů. Tato termostabilní bílkovina neztrácí svoji vysokou alergenicitu ani po tepelném zpracování a je odolná i vůči trávicím enzymům. Kvůli tomu jsou korýši zařazeni...
Více informací Méně informací

Ověřeno našimi zákazníky

Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece

Heureka recenze
  • Rychlost dodání.
Ověřený zákazník včera
„Vše OK.“
Ověřený zákazník včera
„Byl to první nákup a spokojenost za rychlé dodání“
Ověřený zákazník včera