Infolinka (všední dny 8.30–16 h)
602 813 222

Alergie na korýše

Jedná se o jednu z nejčastěji diagnostikovaných potravinových alergií především v zemích, kde dochází ke zvýšené konzumaci mořských plodů. Hlavním alergenem je tropomyosin, který se vyskytuje ve svalovině korýšů. Tato termostabilní bílkovina neztrácí svoji vysokou alergenicitu ani po tepelném zpracování a je odolná i vůči trávicím enzymům. Kvůli tomu jsou korýši zařazeni...
Více informací Méně informací

Ověřeno našimi zákazníky

Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece

Heureka recenze
  • Rychlost odeslání
  • Kvalita zboží
Ověřený zákazník před 6 hodinami
„Rychlost“
Ověřený zákazník před 4 dny
  • Rychlé odeslání
Ověřený zákazník před 4 dny