Alergie na droždí

Ač je droždí známé svou vysokou nutriční hodnotou, obzvláště díky obsahu vitaminů skupiny B (thiamin, riboflavin, niacin a vitamin B12), bílkovin a minerálních látek - např. chromu, který se podílí na udržení stálé hladiny glukózy v krvi, a je odborníky na výživu doporučována jeho pravidelná konzumace, najdou se mezi námi tací, jimž způsobuje nemalé zdravotní problémy.

Co je dobré vědět o alergii na droždí

Jak upéct dobrý chléb bez droždí

Alergie na droždí neboli kvasnice není sice tak rozšířená ani známá jako alergie na mléko či vejce, ale o nic méně náročná na dodržování diety....

Alergie na droždí - projevy, diagnostika a běžný život s dietou

Není vám dobře po chlebu, pečivu a jiných kynutých výrobcích? Možná je příčinou vašich obtíží alergie na droždí. Jak se žije s touto alergií?

Histaminová intolerance a další důvody, proč se vyhýbat droždí

Alergie na droždí je vyloučena a vám je stále po kynutých potravinách zle? A nejen po nich? Bolesti břicha způsobují i některé sýry a uzeniny....