Infolinka (všední dny 8.30–16 h)
602 813 222

Alergie na ořechy a další skořápkové plody

Alergie na skořápkové plody je celosvětově značně rozšířená. Postihuje 0,5–1 % zejména dětské populace a v některých případech může přetrvávat až do dospělosti. Alergenem jsou obsažené bílkoviny, které mohou při kontaktu vyvolat nepřiměřenou reakci imunitního systému. Přecitlivělost nejčastěji vzniká na vlašské a lískové ořechy, kešu para ořechy, pistácie, piniové...
Více informací Méně informací

Další články na stejné téma

Filtrace produktů
Od nejnovějších Od nejdůležitějších

Ověřeno našimi zákazníky

Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece

Heureka recenze
„Rychlost“
Ověřený zákazník před 2 dny
  • Rychlé odeslání
Ověřený zákazník před 2 dny
„Rychlé dodání i komunikace“
Ověřený zákazník před 2 dny