Alergie na celer
Počty alergiků na celer nejsou v naší populaci v porovnání s ostatními potravinovými alergiemi nikterak vysoké. Jinak je tomu např. ve Francii či Švýcarsku, kde alergie na celer tvoří 30–40 % všech potravinových alergií. Kvůli velmi silným účinkům bílkovinných alergenů přítomných v této zelenině, které jsou pro citlivé jedince nebezpečné i ve velmi malém množství,...
Více informací
Méně informací
Nejdůležitější informace o alergii na hořčici
Další články na stejné téma
Ověřeno našimi zákazníky
96 % zákazníků doporučuje náš obchod z 1104 recenzí
Zobrazit všechna hodnocení- Velmi rychlé dodání a skvělá komunikace
Ověřený zákazník před 2 dny
„rychle dodani“
Ověřený zákazník před 2 dny
- Možné poradenstvo pri vybere
- Dobrá a rýchla komunikácia s obchodom
Ověřený zákazník před 2 dny