Alergie na maso
Alergie na červené maso je velmi vzácná a jejím spouštěčem je obvykle přisátí klíštěte. Přecitlivělost vznikne tím, že si naše tělo vytvoří protilátky proti cukru obsaženému ve slinách klíštěte – a stejný cukr se nachází právě v červeném mase a vnitřnostech. Tato alergie rychle slábne, a pokud nedojde k dalšímu kousnutí klíštětem, sama vymizí během několika měsíců...
Více informací
Méně informací
Nejdůležitější informace o alergii na maso
Ověřeno našimi zákazníky
96 % zákazníků doporučuje náš obchod z 1107 recenzí
Zobrazit všechna hodnocení
„Rychlé dodání, dobré ceny a výběr.“
Ověřený zákazník včera
- Velmi rychlé dodání a skvělá komunikace
Ověřený zákazník před 6 dny
„rychle dodani“
Ověřený zákazník před 6 dny