Alergie na maso
Alergie na červené maso je velmi vzácná a jejím spouštěčem je obvykle přisátí klíštěte. Přecitlivělost vznikne tím, že si naše tělo vytvoří protilátky proti cukru obsaženému ve slinách klíštěte – a stejný cukr se nachází právě v červeném mase a vnitřnostech. Tato alergie rychle slábne, a pokud nedojde k dalšímu kousnutí klíštětem, sama vymizí během několika měsíců...
Více informací
Méně informací
Nejdůležitější informace o alergii na maso
Ověřeno našimi zákazníky
100 % zákazníků doporučuje náš obchod z 1048 recenzí
Zobrazit všechna hodnocení- super ceny, rychle doruceni
Ověřený zákazník před 5 dny
„Vše OK, nakupoval jsem poprvé, rozhodně to nebyl můj poslední nákup.“
- pestrý výběr
- podrobné popisy a vysvětlení
Ověřený zákazník před 19 dny
„Vše v pořádku, nákup zde doporučuji.“
Ověřený zákazník před měsícem