Infolinka (všední dny 8.30–16.30)
541 212 450
Infolinka (všední dny 8.30–16.30)
541 212 450

Alergie na maso

Alergie na červené maso je velmi vzácná a jejím spouštěčem je obvykle přisátí klíštěte. Přecitlivělost vznikne tím, že si naše tělo vytvoří protilátky proti cukru obsaženému ve slinách klíštěte – a stejný cukr se nachází právě v červeném mase a vnitřnostech. Tato alergie rychle slábne, a pokud nedojde k dalšímu kousnutí klíštětem, sama vymizí během několika měsíců...
Více informací Méně informací

Ověřeno našimi zákazníky

100 % zákazníků doporučuje náš obchod z 1048 recenzí

Zobrazit všechna hodnocení
  • super ceny, rychle doruceni
Ověřený zákazník před 5 dny
„Vše OK, nakupoval jsem poprvé, rozhodně to nebyl můj poslední nákup.“
  • pestrý výběr
  • podrobné popisy a vysvětlení
Ověřený zákazník před 19 dny
„Vše v pořádku, nákup zde doporučuji.“
Ověřený zákazník před měsícem