Alergie na maso
Alergie na červené maso je velmi vzácná a jejím spouštěčem je obvykle přisátí klíštěte. Přecitlivělost vznikne tím, že si naše tělo vytvoří protilátky proti cukru obsaženému ve slinách klíštěte – a stejný cukr se nachází právě v červeném mase a vnitřnostech. Tato alergie rychle slábne, a pokud nedojde k dalšímu kousnutí klíštětem, sama vymizí během několika měsíců...
Více informací
Méně informací
Nejdůležitější informace o alergii na maso
Ověřeno našimi zákazníky
Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece
„Rádi tu nakupujeme, prima obchod.“
- Spolehlivý obchod, expeduje do týdne.
Ověřený zákazník před 5 dny
„Zboží dorazilo hned druhý den, vše v pořádku“
Ověřený zákazník před 6 dny
- Rychlost dodání.
- Kvalita.
- Super cena.
Ověřený zákazník před 7 dny