Alergie na maso
Alergie na červené maso je velmi vzácná a jejím spouštěčem je obvykle přisátí klíštěte. Přecitlivělost vznikne tím, že si naše tělo vytvoří protilátky proti cukru obsaženému ve slinách klíštěte – a stejný cukr se nachází právě v červeném mase a vnitřnostech. Tato alergie rychle slábne, a pokud nedojde k dalšímu kousnutí klíštětem, sama vymizí během několika měsíců...
Více informací
Méně informací
Nejdůležitější informace o alergii na maso
Vyberte si produkty, které pomáhají
Ověřeno našimi zákazníky
Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece

„Obchod určitě doporučuji.“
- Velmi rychlé dodání, vstřícnost
Ověřený zákazník před 2 dny
- NESKUTEČNĚ RYCHLÉ ZPRACOVÁNÍ A ODESLÁNÍ ZBOŽÍ.DĚKUJI
Ověřený zákazník před 3 dny
- Rychlé dodání
- Kvalita
Ověřený zákazník před 3 dny