Alergie na maso
Alergie na červené maso je velmi vzácná a jejím spouštěčem je obvykle přisátí klíštěte. Přecitlivělost vznikne tím, že si naše tělo vytvoří protilátky proti cukru obsaženému ve slinách klíštěte – a stejný cukr se nachází právě v červeném mase a vnitřnostech. Tato alergie rychle slábne, a pokud nedojde k dalšímu kousnutí klíštětem, sama vymizí během několika měsíců...
Více informací
Méně informací
Nejdůležitější informace o alergii na maso
Vyberte si produkty, které pomáhají
Ověřeno našimi zákazníky
Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece

- Velmi rychlé dodání
- Kvalitní produkty
Ověřený zákazník před 6 hodinami
„Rychlé a bezproblémové dodání. Doporučuji“
Ověřený zákazník před 8 hodinami
- Kladně hodnotím především rychlost dodání, vše v pořádku. Doporučuji.
Ověřený zákazník včera