Infolinka (všední dny 8.30–16 h)
602 813 222

Alergie na maso

Alergie na červené maso je velmi vzácná a jejím spouštěčem je obvykle přisátí klíštěte. Přecitlivělost vznikne tím, že si naše tělo vytvoří protilátky proti cukru obsaženému ve slinách klíštěte – a stejný cukr se nachází právě v červeném mase a vnitřnostech. Tato alergie rychle slábne, a pokud nedojde k dalšímu kousnutí klíštětem, sama vymizí během několika měsíců...
Více informací Méně informací

Ověřeno našimi zákazníky

Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece

Heureka recenze
  • Velmi rychlé dodání
  • Kvalitní produkty
Ověřený zákazník před 6 hodinami
„Rychlé a bezproblémové dodání. Doporučuji“
Ověřený zákazník před 8 hodinami
  • Kladně hodnotím především rychlost dodání, vše v pořádku. Doporučuji.
Ověřený zákazník včera