Alergie na maso
Alergie na červené maso je velmi vzácná a jejím spouštěčem je obvykle přisátí klíštěte. Přecitlivělost vznikne tím, že si naše tělo vytvoří protilátky proti cukru obsaženému ve slinách klíštěte – a stejný cukr se nachází právě v červeném mase a vnitřnostech. Tato alergie rychle slábne, a pokud nedojde k dalšímu kousnutí klíštětem, sama vymizí během několika měsíců...
Více informací
Méně informací
Nejdůležitější informace o alergii na maso
Vyberte si produkty, které pomáhají
Ověřeno našimi zákazníky
Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece
- Rychlé a solidní jednání
Ověřený zákazník před 8 dny
- Podrobny popis produktu,prislusenstvi k dokoupeni je hned u produktu a nemusim nikde hledat .Cisticka vzduchu perfektni.Snadne ovladani a bezi tak jak ma.
Ověřený zákazník před 8 dny
„Rozhodně doporučuji! Funguje to!“
- Rychle dodané.
Ověřený zákazník před 8 dny