Infolinka 541 212 450

Špenátové gnocchi

INGREDIENCE

1 balení (300 g) Gnocchi Schär 300 g mraženého listového špenátu 150 ml Oatly ovesné smetany na vaření 3 lžíce másla 2 lžíce nastrouhaného parmazánu (+ kdo má rád, tak trochu i na posypání noků) 4 stroužky česneku sůl špetka oregána



POSTUP

Gnocchi uvaříme dle návodu na obalu. V pánvi si rozehřejeme máslo a opečeme na něm stroužky oloupaného česneku, které jsme si předem nakrájeli na plátky. Poté přidáme mražený špenát a necháme dusit, dokud špenát "nepovolí". Promícháme, osolíme, ochutíme oregánem a přidáme ovesnou smetanu. Necháme bublat do úplného zhoustnutí pokrmu. Nakonec ještě dle chuti dosolíme a vmícháme 2 lžíce strouhaného parmazánu (nebo jiného oblíbeného sýra) a spojíme spolu s uvařenými noky. Servírujeme na talíř, kde ještě pokrm můžeme "finálně" posypat strouhaným sýrem.

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

0 h 30 min

Hodnocení

2.2x
(Hodnotilo 9 lidí)

Kategorie