Alergie na celer
Počty alergiků na celer nejsou v naší populaci v porovnání s ostatními potravinovými alergiemi nikterak vysoké. Jinak je tomu např. ve Francii či Švýcarsku, kde alergie na celer tvoří 30–40 % všech potravinových alergií. Kvůli velmi silným účinkům bílkovinných alergenů přítomných v této zelenině, které jsou pro citlivé jedince nebezpečné i ve velmi malém množství,...
Více informací
Méně informací
Nejdůležitější informace o alergii na hořčici
Další články na stejné téma
Ověřeno našimi zákazníky
Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece
„Vše v naprostém pořádku. Doporučuji“
Ověřený zákazník před 2 dny
„Zboží doručeno rychle, bez poškození, nakupuji zde opakovaně.“
Ověřený zákazník před 4 dny
„Rychlost dodaní“
Ověřený zákazník před 9 dny