Alergie na korýše
Jedná se o jednu z nejčastěji diagnostikovaných potravinových alergií především v zemích, kde dochází ke zvýšené konzumaci mořských plodů. Hlavním alergenem je tropomyosin, který se vyskytuje ve svalovině korýšů. Tato termostabilní bílkovina neztrácí svoji vysokou alergenicitu ani po tepelném zpracování a je odolná i vůči trávicím enzymům. Kvůli tomu jsou korýši zařazeni...
Více informací
Méně informací
Ověřeno našimi zákazníky
Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece
„Vše v naprostém pořádku. Doporučuji“
Ověřený zákazník před 2 dny
„Zboží doručeno rychle, bez poškození, nakupuji zde opakovaně.“
Ověřený zákazník před 4 dny
„Rychlost dodaní“
Ověřený zákazník před 9 dny