Infolinka (všední dny 8.30–16 h)
541 212 450
Infolinka (všední dny 8.30–16 h)
541 212 450

Alergie na celer

Počty alergiků na celer nejsou v naší populaci v porovnání s ostatními potravinovými alergiemi nikterak vysoké. Jinak je tomu např. ve Francii či Švýcarsku, kde alergie na celer tvoří 30–40 % všech potravinových alergií. Kvůli velmi silným účinkům bílkovinných alergenů přítomných v této zelenině, které jsou pro citlivé jedince nebezpečné i ve velmi malém množství,...
Více informací Méně informací

Další články na stejné téma

Filtrace produktů
Od nejnovějších Od nejdůležitějších

Ověřeno našimi zákazníky

Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece

Heureka recenze
„Velice dobra komunikace. Kvalitni vyrobky.“
Ověřený zákazník před 14 hodinami
  • Děkuji vše v pořádku.
Ověřený zákazník před 15 hodinami
„Byl jsem spokojen .“
Ověřený zákazník včera