Alergie na korýše
Jedná se o jednu z nejčastěji diagnostikovaných potravinových alergií především v zemích, kde dochází ke zvýšené konzumaci mořských plodů. Hlavním alergenem je tropomyosin, který se vyskytuje ve svalovině korýšů. Tato termostabilní bílkovina neztrácí svoji vysokou alergenicitu ani po tepelném zpracování a je odolná i vůči trávicím enzymům. Kvůli tomu jsou korýši zařazeni...
Více informací
Méně informací
Vyberte si produkty, které pomáhají
Ověřeno našimi zákazníky
Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece

„Rychlé doručení,sleva na nové filtry pro čističku vzduchu v záruce,skvělá komunikace“
Ověřený zákazník před 3 dny
„Vše přišlo velmi rychle , druhý den od objednání. To hodnotím extrémně pozitivně. Velmi rychle jsem obdržel rovněž info o zásilce.“
Ověřený zákazník před 3 dny
„vše proběhlo v pořádku a rychle“
Ověřený zákazník před 8 dny