Infolinka (všední dny 8.30–16 h)
541 212 450
Infolinka (všední dny 8.30–16 h)
541 212 450

Alergie číhá v jídle a pití (rozšířené vydání)

Rozsáhlá a podrobná publikace alergologa Martina Fuchse vás seznámí s nejběžnějšími druhy potravinových alergenů a poradí vám, jak se jim vyhnout. Více informací

Produkt není dostupný, ale rádi vám doporučíme náhradní. Nebo se podívejte na alternativní produkty

Chcete si dobře vybrat? S výběrem knihy vám odborně poradíme.

autor: MUDr. Martin Fuchs

Rozsáhlá a podrobná publikace alergologa Martina Fuchse vás seznámí s nejběžnějšími druhy potravinových alergenů a poradí vám, jak se jim vyhnout.

Druhé, přepracované vydání. Knihá má 267 stran a je vázaná.

Komentář autora k vydání:

"Text je obohacen o nové poznatky i o zbrusu nové kapitolky, jako je například problematika možné nesnášenlivosti alkoholických nápojů.

Inspirací pro rozšíření textu byly jednak novinky ve vědeckých poznatcích, jednak novinky na trhu. Nicméně nejdůležitějším motivem byly čtenářské připomínky a hromadící se dotazy.

Tak se ukázalo, že některá témata (zajímavé recepty, probiotika, prebiotika, expoziční testy, přídatné látky, nová legislativa aj.) si zaslouží více prostoru, než jim bylo věnováno v knize předchozí."

Poradna

K tomuto produktu zatím nepadly žádné dotazy. Můžete být první. :-)

Ověřeno našimi zákazníky

Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece

Heureka recenze
  • Rychlé dodání
Ověřený zákazník před 15 hodinami
  • Rychlost dodání
Ověřený zákazník před 3 dny
„Rychlé odeslání, balení ok.“
Ověřený zákazník před 4 dny