Infolinka 541 212 450

Amálčin jáhelník

INGREDIENCE

jáhly rýžové mléko třtinový cukr povidla jablka skořice kukuřičný škrob med



POSTUP

Jáhly uvaříme s rýžovým mlékem, osladíme medem a třtinovým cukrem. Do pečící nádoby dáme nejprve první vrstvu jáhel, potřeme povidly, na to nastouhaná jablka smíchaná se skořicí, dvěma lžičkami kukuřičného škrobu a oslazená medem a na to další vrtvu jáhel.Pečeme asi při 180 °C 40 minut. Ke konci pečení přepneme troubu na gril, vršek krásně zezlátne. Na závěr posypeme kokosem. Po vychladnutí se dá krásně krájet.

Autorka: Jana Videnská

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

0 h 0 min

Hodnocení

4.3x
(Hodnotilo 4 lidí)

Kategorie