Infolinka (všední dny 8.30–16 h)
602 813 222

Amálčin jáhelník

Amálčin jáhelník
Náročnost
jednoduchý
Ingredience
jáhly
rýžové mléko
třtinový cukr
povidla
jablka
skořice
kukuřičný škrob
med

Postup přípravy

Jáhly uvaříme s rýžovým mlékem, osladíme medem a třtinovým cukrem. Do pečící nádoby dáme nejprve první vrstvu jáhel, potřeme povidly, na to nastouhaná jablka smíchaná se skořicí, dvěma lžičkami kukuřičného škrobu a oslazená medem a na to další vrtvu jáhel.Pečeme asi při 180 °C 40 minut. Ke konci pečení přepneme troubu na gril, vršek krásně zezlátne. Na závěr posypeme kokosem. Po vychladnutí se dá krásně krájet.

Autorka: Jana Videnská

Ověřeno našimi zákazníky

Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece

Heureka recenze
  • Rychlost odeslání
  • Kvalita zboží
Ověřený zákazník před 13 hodinami
„Rychlost“
Ověřený zákazník před 4 dny
  • Rychlé odeslání
Ověřený zákazník před 4 dny