Infolinka (všední dny 8.30–16 h)
541 212 450

Amálčin jáhelník

Amálčin jáhelník
Náročnost
jednoduchý
Ingredience
jáhly
rýžové mléko
třtinový cukr
povidla
jablka
skořice
kukuřičný škrob
med

Postup přípravy

Jáhly uvaříme s rýžovým mlékem, osladíme medem a třtinovým cukrem. Do pečící nádoby dáme nejprve první vrstvu jáhel, potřeme povidly, na to nastouhaná jablka smíchaná se skořicí, dvěma lžičkami kukuřičného škrobu a oslazená medem a na to další vrtvu jáhel.Pečeme asi při 180 °C 40 minut. Ke konci pečení přepneme troubu na gril, vršek krásně zezlátne. Na závěr posypeme kokosem. Po vychladnutí se dá krásně krájet.

Autorka: Jana Videnská

Ověřeno našimi zákazníky

Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece

Heureka recenze
  • Neskutečně rychlé doručení. Jeden den po obědě objednáno, druhý den dopoledne doručeno! Děkuji!
Ověřený zákazník včera
„The store has a great variety of quality products for assisting with controlling allergies. There are lots of descriptions so you can know what everything is and how it works. The best part is the service, which is super fast and very knowledgeable, friendly and helpful.“
Ověřený zákazník před 2 dny
  • Široká škála produktů
  • Přehlednost obchodu
Ověřený zákazník před 2 dny