Infolinka (všední dny 8.30–16.30)
541 212 450
Infolinka (všední dny 8.30–16.30)
541 212 450

Dotaz 1407

Dobrý den!Mám pylovou alergii a užívám Xyzal.S manželkou plánujeme těhotenství a po předchozích třech abortech, chceme vyloučit všechna rizika.Zajímá mne jestli léčba Xyzalem nemůže ovlivnit spermie.Ne jejich schopnost oplození (s tím potíže nebyly),ale jejich vliv na tvořící se plod. Děkuji.

Miroslav

Odpověď

Dobrý den. Pokud se jednalo o recidivující aborty, nemůže být problém na straně muže. Pokud by probém byl - těhotenství by vůbec nezapočalo. Vadná spermie vajíčko neoplodní - neexistuje "chybné oplodnění". Xyzal nemá popsán negativní účínky na spermie. MUDr. Tomáš Rohovský

Ověřeno našimi zákazníky


Heureka recenze
  • skvělá cena
  • rychlý bezproblémový obchod
Ověřený zákazník včera
  • Rychlé dodání
Ověřený zákazník před 9 dny
  • Rychlost dodání
Ověřený zákazník před 12 dny