Infolinka (všední dny 8.30–16.30)
541 212 450
Infolinka (všední dny 8.30–16.30)
541 212 450

Dotaz 1954

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda aplikace Pollinexu Ray na počátku těhotenství může mít negativní vliv na plod. A jaký? Popř. zda pro zmíznění vlivu mohu udělat něco dodatečně? Děkuji moc za odpověď a přeji hezký den. Zuzana Polívková

Polívková

Odpověď

Dobrý den, nemůže. Tyto vakcíny se neaplikují v graviditě z obavy z časné alergické reakce vyvolané touto vakcínou - pokud cca do 30 minut po aplikaci nenastala dušnost, generalisovaná kopřivka či bezvědomí, jsou Vaše obavy zbytečné. Některé alergenové vakcíny se dokonce aplikují i v graviditě. MUDr. Tomáš Rohovský

Ověřeno našimi zákazníky


Heureka recenze
  • skvělá cena
  • rychlý bezproblémový obchod
Ověřený zákazník před 4 dny
  • Rychlé dodání
Ověřený zákazník před 12 dny
  • Rychlost dodání
Ověřený zákazník před 15 dny