Infolinka (všední dny 8.30–16.30)
541 212 450
Infolinka (všední dny 8.30–16.30)
541 212 450

Dotaz 3464

dobry den..mam astmu uz skoro 2roky..momentalne beriem seredite 2 x 2 inhalacie denne,loratadin 1x denne,ventolin podla potreby a teraz pondelok mi pridala doktorka singulair 1x denne a prednison na 9 dni-z dovodu sucheho,drazdiveho a mesiac trvajuceho kasla..doteraz mi na to nic nezabralo..minuly tyzden som si robila tehot.test-negativny-ale chcem sa spytat,ak by som uz napr.tento tyzden nahodou otehotnela-ake su rizika pre plod-kym douzivam prednison-alebo singulair?na kontrolu idem o 2tyzdne-ak by sa nahodou stalo-ze otehotniem...uz sa snazime pol roka o dieta a stale nic-ale nahoda je blbec a mozno sa to podari teraz-ked to netreba...dakujem za odpoved pekny den

gabrielalabudova

Odpověď

Dobrý den. Riziko poškození plodu při braní singuliru a krátkodobém braní prednisonu je velice, velice, velice malá MUDr. Tomáš Rohovský

Ověřeno našimi zákazníky


Heureka recenze
  • Kvalitní obchod
Ověřený zákazník před 14 hodinami
„Vše proběhlo perfektně. Rychlé dodání.“
Ověřený zákazník před 6 dny
„slušný obchod, nekupoval jsem zde poprvé.“
  • jsou rychlí, nákup i doručení OK
Ověřený zákazník před 11 dny