Infolinka (všední dny 8.30–16.30)
541 212 450
Infolinka (všední dny 8.30–16.30)
541 212 450

Nažloutlá a hořká brokolice – mohu ji jíst?

Dobrý den, zakoupila jsem brokolici, místy byla trochu nažloutlá, ale to jsem odkrojila. Po uvaření jsem jí dala zapéct se slaninou a vejci. Pokrm byl nahořklý. Je možné takový pokrm konzumovat? Trochu jídla jsem snědla. Děkuji za odpověď. J. Černíková

Jitka

Odpověď

Dobrý den, paní Černíková,

naší specializací jsou alergeny. Jejich množství se pravděpodobně zažloutnutím brokolice nezmění. Co bylo příčinou hořkosti jídla, bohužel netušíme. Podle zahraničních článků by však nahořklá brokolice neměla být zdravotně závadná. Podrobnější informace by vám mohl poskytnout nějaký výživový specialista. 

Mějte se hezky,

Michal Závacký, ProAlergiky.cz

Ověřeno našimi zákazníky

98 % zákazníků doporučuje náš obchod z 1164 recenzí

Zobrazit všechna hodnocení
„Vše probíhalo naprosto bez problémů“
Ověřený zákazník před 8 hodinami
  • dobrá orientace na shopu
  • popsaný produkt
  • lehce jsem zjistil informace
  • návod k produktu ke stažení
Ověřený zákazník před 8 hodinami
„Obchod doporučuji, nakupovat zde budu i v budoucnosti“
  • Přiměřené ceny a dobrá dodací lhůta
Ověřený zákazník před 2 dny