Infolinka (všední dny 8.30–16 h)
602 813 222

Nažloutlá a hořká brokolice – mohu ji jíst?

Dobrý den, zakoupila jsem brokolici, místy byla trochu nažloutlá, ale to jsem odkrojila. Po uvaření jsem jí dala zapéct se slaninou a vejci. Pokrm byl nahořklý. Je možné takový pokrm konzumovat? Trochu jídla jsem snědla. Děkuji za odpověď. J. Černíková

Jitka

Odpověď

Dobrý den, paní Černíková,

naší specializací jsou alergeny. Jejich množství se pravděpodobně zažloutnutím brokolice nezmění. Co bylo příčinou hořkosti jídla, bohužel netušíme. Podle zahraničních článků by však nahořklá brokolice neměla být zdravotně závadná. Podrobnější informace by vám mohl poskytnout nějaký výživový specialista. 

Mějte se hezky,

Michal Závacký, ProAlergiky.cz

Ověřeno našimi zákazníky

Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece

Heureka recenze
  • Rychlost odeslání
  • Kvalita zboží
Ověřený zákazník před 3 dny
„Rychlost“
Ověřený zákazník před 7 dny
  • Rychlé odeslání
Ověřený zákazník před 7 dny