Infolinka (všední dny 8.30–16.30)
541 212 450
Infolinka (všední dny 8.30–16.30)
541 212 450

Bezlepkový korpus na dort, piškot

Bezlepkový korpus na dort, piškot
Náročnost
středně náročný
Čas přípravy
2 hodiny
Ingredience
4 vejce
140 g moučkového cukru
100 ml mléka
100 ml oleje
80 g Jizerky
80 g pohankové mouky
1 vanilkový cukr
1 kypřící prášek

Postup přípravy

Všechny ingredience smícháme a upečeme při 160 stupních v menší dortové formě.

Korpus na dort pak opatrně proříznu a promažu marmeládou nebo krémem. Navrchu je obrázek z marcipánu + krém.

Dá se to upéct i na plechu. Pak dávám navrch ovoce, poté želatinu z 500 ml vody, na to dvě zakysané smetany smíchané s jedním tvarohem a cukrem a dám na dvě hodiny do ledničky a mňam:-).

Autorka: Xynika

Ověřeno našimi zákazníky

Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece

Heureka recenze
„Rychlé dodání, kulantní jednání (mnou původně objednaný nesprávný rozměr obchod promptně vyřídil).“
Ověřený zákazník před 4 dny
„O.K. doporučuji.“
  • Kvalitní zboží.
  • Rychlé dodání.
Ověřený zákazník před 7 dny
„Nemám co vytknout vše proběhlo na jedničku 1* spokojenost.“
Ověřený zákazník před 14 dny