Infolinka (všední dny 8.30–16 h)
541 212 450

Bezlepkový korpus na dort, piškot

Bezlepkový korpus na dort, piškot
Náročnost
středně náročný
Čas přípravy
2 hodiny
Ingredience
4 vejce
140 g moučkového cukru
100 ml mléka
100 ml oleje
80 g Jizerky
80 g pohankové mouky
1 vanilkový cukr
1 kypřící prášek

Postup přípravy

Všechny ingredience smícháme a upečeme při 160 stupních v menší dortové formě.

Korpus na dort pak opatrně proříznu a promažu marmeládou nebo krémem. Navrchu je obrázek z marcipánu + krém.

Dá se to upéct i na plechu. Pak dávám navrch ovoce, poté želatinu z 500 ml vody, na to dvě zakysané smetany smíchané s jedním tvarohem a cukrem a dám na dvě hodiny do ledničky a mňam:-).

Autorka: Xynika

Ověřeno našimi zákazníky

Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece

Heureka recenze
„Obchod určitě doporučuji.“
  • Velmi rychlé dodání, vstřícnost
Ověřený zákazník před 2 dny
  • NESKUTEČNĚ RYCHLÉ ZPRACOVÁNÍ A ODESLÁNÍ ZBOŽÍ.DĚKUJI
Ověřený zákazník před 3 dny
  • Rychlé dodání
  • Kvalita
Ověřený zákazník před 3 dny