úvod Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Amálčin jáhelník

Amálčin jáhelník

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy:
Zařazení: Jáhly
Sladká jídla
Hodnocení:
Hodnotili 4 lidé
Pro alergiky:
Ingredience: jáhly
rýžové mléko
třtinový cukr
povidla
jablka
skořice
kukuřičný škrob
med
Postup přípravy:

Jáhly uvaříme s rýžovým mlékem, osladíme medem a třtinovým cukrem. Do pečící nádoby dáme nejprve první vrstvu jáhel, potřeme povidly, na to nastouhaná jablka smíchaná se skořicí, dvěma lžičkami kukuřičného škrobu a oslazená medem a na to další vrtvu jáhel.Pečeme asi při 180 °C 40 minut. Ke konci pečení přepneme troubu na gril, vršek krásně zezlátne. Na závěr posypeme kokosem. Po vychladnutí se dá krásně krájet.

Autorka: Jana Videnská

REKLAMA

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte