Otázka:
Děkuji za rychlou odpověd.Takže alergická jsem na podměty-výkyvy teplot-chlad-teplo,mycí prostředky,prach,roztoči,pyly trav+++,obilí pelinku,embrosie,prí a kočičí srst+++,domácí plísěn,lesní prostřědí+++mech a polyvalentní alergije+++roztoči-na kovynetoleruji.Na potraviny ne jako jsu ořechy,ryby,pálivě a ostrá jídla atd.A do Č.BUDĚJOVICE prochoroby kož-s povolání-jsem dodalá já etikety čím ja se dostávám do styku s materiálem čokolada a marcipán.MARCIPÁN-složení cukr-mandle 25 procent,stalizátor E 420,zahuštovadloE 466,kyselinaE330,,intenziva,voda,zvuhčující látka glycelol,zahuštovadlo E 415,regurátor kyselosti kyselina citronová E330,aroma-barva černá-cukr,kukuřiční sirup glycerín,voda,mediciální černí uhlí-v rostliném puvodu,sobrán dráselní E202,kyselina citronová E330,citron sodníE331.ČOKOLÁDA etiketa složení cukr,sušené pol mléko,kakaové mléko,kakaová hmota,sojový lecitín.Nevím co mi dávaly na záda jaké složky i když jsem se na to ptala ošetřujícího lékaře.Děkuji za spětnou odpověd.
Tazatel:
Jana Tenklová