Infolinka 541 212 450


Začínáte bezlepkově vařit?




Když dceři před rokem a půl zjistili alergii na lepek, byl to šok...vždyť nic nemůže! Postupem času a vyhozených peněz (dceři byly čtyři roky a ne všechno snědla), jsme pár věcí vychytaly:-)).

Např. na zahušťování se nám nejvíc osvědčila rýžová mouka...nedělá tolik hrudek.

Vánoční linecké cukroví (mám ho v receptech) děláme po celý rok...jen s většíma vykrajovátkama, tak se skvěle hodí i na rychlou svačinku a navíc se dá zamrazit.

Naprostá většina čerstvě upečeného pečiva a vychladlého se dá zamrazit a při rozmražení (do vlaha) nepoznáte rozdíl,protože pokud necháte upečené pečivo déle, jak dva dny, tak už se většinou nedá jíst.

Přeju vám všem hodně štěstí a dobrých receptů.

Veronika

Začínáte bezlepkově vařit ilustrace 01 Začínáte bezlepkově vařit ilustrace 02


Články na podobné téma