Alergie číhá v jídle a pití (rozšířené vydání)
Toto zboží již není v naší nabídce
- kontaktujte nás a my vám doručíme náhradní produkt
- vybírejte z našich nejprodávanějších produktů
autor: MUDr. Martin Fuchs
Rozsáhlá a podrobná publikace alergologa Martina Fuchse vás seznámí s nejběžnějšími druhy potravinových alergenů a poradí vám, jak se jim vyhnout.
Druhé, přepracované vydání. Knihá má 267 stran a je vázaná.
Komentář autora k vydání:
"Text je obohacen o nové poznatky i o zbrusu nové kapitolky, jako je například problematika možné nesnášenlivosti alkoholických nápojů.
Inspirací pro rozšíření textu byly jednak novinky ve vědeckých poznatcích, jednak novinky na trhu. Nicméně nejdůležitějším motivem byly čtenářské připomínky a hromadící se dotazy.
Tak se ukázalo, že některá témata (zajímavé recepty, probiotika, prebiotika, expoziční testy, přídatné látky, nová legislativa aj.) si zaslouží více prostoru, než jim bylo věnováno v knize předchozí."