Infolinka (všední dny 8.30–16 h)
602 813 222
Infolinka (všední dny 8.30–16 h)
602 813 222

Možnost využití Saccharomyces boulardii k domácí výrobě jogurtu

Hezký den, lze tento výrobek použít k domácí výrobě rostlinného jogurtu jako startér? Děkuji

Dana

Odpověď

Pěkný den, Dano,

pro výrobu jogurtu se typicky používají bakterie mléčného kvašení, nejčastěji z rodů Lactobacillus, Streptococcus  nebo Bifidobacterium. Tento přípravek však neobsahuje bakterie, ale kvasinku. Proto se domníváme, že výsledný produkt by zřejmě nesplnil vaše očekávání. 

Ať se vám daří,
Michal, ProAlergiky

Ověřeno našimi zákazníky

Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece

Heureka recenze
„Nakupoval som prvý krát a maximálna spokojnosť.
Tovar mal dostupnosť "Na objednání". Objednávka vytvorená v nedeľu 5.10.2025 18:30. Expedícia bola 13:00 a doručenie kuriérom 7.10.2025.
Čo dodať? Len toľko, že majú môj obdiv a takto si predstavuje služby zákazníkom.“
  • Nákup u profesionálov
  • Kvalitný a overený tovar
  • Spoľahlivý e-shop s kamennou predajňou
  • Expresná expedícia a doručenie
  • Kvalitné poradenstvo a servis
  • Dlhoročné skúsenosti, ktoré premietli do predaja a kvalitného poradenstva
Ověřený zákazník před 14 hodinami
„V tomto obchodě nakupujeme rádi celá rodina, vždy rychlost, spolehlivost. Oceňuji rady a články, erudovanost a tedy dobře vybranou nabídku výrobků pro alergiky. Porovnám si vždy cenu výrobku na Heurece a pokud tady není výrazně vysoká (což se mi ještě snad nestalo) tak...“
  • spolehlivost
  • kvalitní výrobky
  • odborné články
  • rady
Ověřený zákazník před 4 dny
„Spokojen“
Ověřený zákazník před 6 dny