Alergie na maso
Alergie na červené maso je velmi vzácná a jejím spouštěčem je obvykle přisátí klíštěte. Přecitlivělost vznikne tím, že si naše tělo vytvoří protilátky proti cukru obsaženému ve slinách klíštěte – a stejný cukr se nachází právě v červeném mase a vnitřnostech. Tato alergie rychle slábne, a pokud nedojde k dalšímu kousnutí klíštětem, sama vymizí během několika měsíců...
Více informací
Méně informací
Nejdůležitější informace o alergii na maso
Vyberte si produkty, které pomáhají
Ověřeno našimi zákazníky
Kliknutím na pečeť zobrazíte všechny recenze našeho e-shopu přímo na Heurece

„Rychlé doručení,sleva na nové filtry pro čističku vzduchu v záruce,skvělá komunikace“
Ověřený zákazník před 3 dny
„Vše přišlo velmi rychle , druhý den od objednání. To hodnotím extrémně pozitivně. Velmi rychle jsem obdržel rovněž info o zásilce.“
Ověřený zákazník před 3 dny
„vše proběhlo v pořádku a rychle“
Ověřený zákazník před 7 dny