Infolinka 541 212 450

Bezlepkový korpus na dort, piškot

INGREDIENCE

4 vejce 140 g moučkového cukru 100 ml mléka 100 ml oleje 80 g Jizerky 80 g pohankové mouky 1 vanilkový cukr 1 kypřící prášek



POSTUP

Všechny ingredience smícháme a upečeme při 160 stupních v menší dortové formě.

Korpus na dort pak opatrně proříznu a promažu marmeládou nebo krémem. Navrchu je obrázek z marcipánu + krém.

Dá se to upéct i na plechu. Pak dávám navrch ovoce, poté želatinu z 500 ml vody, na to dvě zakysané smetany smíchané s jedním tvarohem a cukrem a dám na dvě hodiny do ledničky a mňam:-).

Autorka: Xynika

Náročnost

stredne narocny

Čas přípravy

2 h 0 min

Hodnocení

3.5x
(Hodnotilo 40 lidí)

Kategorie