úvod Proalergiky.cz > Magazín > Redakční články > Alergie na potraviny > Alergie na mléko > Zapojte se do spotřebitelského testování Bio sójové smetany Provamel

Zapojte se do spotřebitelského testování Bio sójové smetany Provamel

Vložte svůj článek

Nejprodávanější z e-shopu:
Protiroztočové povlaky ProtecSom 100% bavlna

Protiroztočové povlaky ProtecSom 100% bavlna

pro polštáře, matrace,
přikrývky ...

výhodná sada
5290 Kč
Inhalátor<br/>Laica MD6026

Inhalátor
Laica MD6026

Ideální pro inhalaci Vincentky či léčiv. Nejlepší poměr cena/výkon.

1450 Kč
Čistička vzduchu Winix WAC U300

Čistička vzduchu Winix WAC U300

Odstraní alergeny, prach i ciga­retový kouř. Omyvatelné filtry ...

8190 Kč
Nejčtenější články:
  1. Vychytávky pro přežití pylové sezóny
  2. Co kdy kvete I: únor až duben
  3. Jak na atopický ekzém - praktické rady

Na základě předchozích zkušeností víme, že spotřebitelská testování vás zajímají. Proto jsme pro vás připravili další. Tentokráte máte možnost si zdarma vyzkoušet 100% rostlinnou Bio sójovou smetanu, jednu z možných alternativ smetany mléčné.

 

Smetana sójová Bio Provamel - k přímému použití i k vaření

  • vhodná pro bezmléčnou a zároveň i bezlepkovou dietu
  • bez přidaného cukru
  • lehce stravitelná
  • vzhledem k nízkému obsahu tuku (18 %) není vhodná na šlehání, zato se však skvěle hodí do kávy, krémových omáček a polévek, do zapékaných jídel a dezertů
  • její složky jsou produktem kontrolovaného ekologického zemědělství.

Hledáme 10 osob, které mají zájem si tento výrobek vyzkoušet a následně se s námi podělit o své dojmy a recepty.

Jak bude testování probíhat

  • Vybraní zájemci obdrží 4 balení Bio sójové smetany Provamel.
  • 2 týdny budou mít čas na vyzkoušení daného výrobku.
  • 2 nejchutnější vyzkoušené recepty obsahující sójovou smetanu nafotí a jejich recepty zveřejní na portále ProAlergiky.cz v sekci vaření.
  • Po skončení testování vyplní dotazník, který bude anonymně zpracován a jeho výsledky budou publikovány na portále ProAlergiky.cz.
  • Jako poděkování každý účastník testování obdrží mix výrobků značek Provamel, Oatly a Ecover v minimální hodnotě 300 Kč.

Spolupráce mezi portálem ProAlergiky.cz a testujícími bude probíhat na základě písemné dohody, kterou obdrží každý účastník spolu s pokyny a dotazníkem před zahájením samotného testování.

Kdo a jak se může přihlásit

Přihlásit se mohou všichni, kteří mají zkušenosti s rostlinnými smetanami, neboť nás bude zajímat i určité srovnání testovaného výrobku s obdobnými na trhu. Ochotu dodržet výše uvedené podmínky pokládáme za samozřejmost.

Z došlých přihlášek vybereme 10 osob, které se testování zúčastní.

Pokud máte o testování zájem, pošlete přihlášku na email [email protected] Uzávěrka přihlášek je 23. září 2014.

V přihlášce uveďte tyto údaje:

  • své jméno
  • email a telefonní kontakt
  • věk a pohlaví jedince, který se testování účastní (v případě, že jím nejste Vy - např. dítě, dodržující bezmléčnou dietu)
  • dietní opatření, které musí dotyčný dodržovat

Těšíme se na spolupráci s vámi.

Pokud budete mít doplňující dotazy k testování, kontaktujte nás na emailu [email protected]

 

Komentáře ke článku

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*Obsah:
Toto pole prosím nevyplňujte
 
Související články
Ovesné mléko
Ovesné mléko

Je lepší kupované nebo domácí? Do jakých pokrmů se ovesné mléko hodí? Tipy na...

Svačiny nejen pro alergiky a celiaky
Svačiny nejen pro alergiky a celiaky

Být alergikem v České republice není žádná legrace. I když ti, kdo tuto situaci...

Testováno spotřebiteli: Nestlé Sinlac speciální kaše
Testováno spotřebiteli: Nestlé Sinlac speciální kaše

V měsících dubnu a květnu proběhlo další spotřebitelské testování. Deset rodin,...

Domácí ořechová mléka
Domácí ořechová mléka

Výroba domácích rostlinných nápojů je jednoduchá a nenáročná, a to jak na samotný...

Domácí rostlinná mléka
Domácí rostlinná mléka

Trpíte vy či vaši potomci alergií na bílkovinu kravského mléka či intolerancí...

Recepty
První dort - bez vajec, mléka, ořechů a cukru
První dort - bez vajec, mléka, ořechů a cukru

Korpus: Vše smíchat, byla to taková kašovitá hmota, pekla jsem v maxi muffinových formách na 200°C asi 15 minut. Po...

Dort s pudinkovým krémem a piškotem z cizrnové pěny
Dort s pudinkovým krémem a piškotem z cizrnové pěny

Připravíme krém: pudink rozmíchat v mléce a za míchání uvaříme. Pak přidáme olej, sladidlo, tahini a řádně promícháme. Po...

Dýňové noky (bez lepku, mléka, vajec, brambor,...)
Dýňové noky (bez lepku, mléka, vajec, brambor,...)

Dýni uvaříme do měkka, po vychladnutí z ní vymačkáme přebytečnou vodu a vidličkou/šťouchadlem na brambory rozšťoucháme na...

Všechny recepty