Infolinka 541 212 450

Chléb z rýžové a kukuřičné mouky se škvarkama - bez lepku, mléka, vajec

INGREDIENCE

500 - 800 ml vody (dle potřeby) 500 g kukuřičné mouky 500 g rýžové mouky hrst škvarků 4 lžíce slunečnicového oleje 1 kostka droždí 1 čajová lžička soli špetka cukru trošku koření dle chuti



POSTUP

Všechny ingredience smícháme, řádně propracujeme a necháme kynout cca 5 hodin pod útěrkou. ak znovu propracujeme.

Pečeme v pekáči s pokličkou.

Nejrve prázdný pekáč vložíme rozpálit do trouby. Pak do rozpáleného pekáče vložíme pečící papír, na něj vykynuté bochánky a zavřeme.

Po vyndání z trouby na mřížku postříkáme trošku rozprašovačem se slanou vodou.

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

0 h 0 min

Hodnocení

2.5x
(Hodnotilo 26 lidí)

Kategorie