Infolinka 541 212 450

Domácí italské tyčky s tymiánem

INGREDIENCE

220 ml teplé vody 200 g mouky Schaer mix B 50 g pohankové hladké mouky 1 lžička třtinového cukru 1/2 lžičky soli 6 g sušeného droždí 1 polévková lžíce olivového oleje sušený tymián hrubá sůl na posypání



POSTUP

První část ingrediencí smícháme rukou v těsto a necháme v teple 20 minut kynout v uzavřené míse.  Po vykynutí těsto promícháme s 1 polévkovou lžicí olivového oleje a sušeným tymiánem. Mokrýma rukama vytvarujeme tyčinky, potřeme za všech stran olivovým olejem, posypeme hrubou solí a sušeným tymiánem.

Pečeme ve vyhřáté troubě s hrnečkem vody na 220 stupňů cca 20 minut - do zlatohněda.

Autorka: Radka Vrzalová http://www.proalergiky.cz/profil/45862

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

0 h 0 min

Hodnocení

4.5x
(Hodnotilo 15 lidí)

Kategorie