Infolinka 541 212 450

Jáhlový borůvkový koláč s Tofu

INGREDIENCE

200 g jáhel Tofu borůvky tuk (Omega) vanilkový cukr třtinový cukr voda



POSTUP

Jáhly řádně propláchnu vodou, dám do hrnce s vodou a třtinovým cukrem a vařím cca 15 minut. Nemíchám. Poté uvařené jáhly vložím do pečící formy.

Mezitím si připravím Tofu. Rozlámu na kousky a v misce s vanilkovým cukrem a troškou vody (dle hustoty) rozšlehám tyčovým mixérem do hladké kašičky.

Na jáhly rozetřu sladké Tofu a pokladu borůvkami. Navrch dám pár tenkých plátků tuku, aby koláč nebyl suchý. Peču při 170 °C cca 30 - 40 minut.

PŘEJI, AŤ VŠEM CHUTNÁ :-)

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

0 h 0 min

Hodnocení

3.3x
(Hodnotilo 14 lidí)

Kategorie