150 g jáhel 1 l vývaru 1/2 balíčku mražené zeleniny "čínská směs" 1/2 červené cibule sůl pepř sojová omáčka (pozor na obsah lepku) kari koření chilli
150 g jáhel 1 l vývaru 1/2 balíčku mražené zeleniny "čínská směs" 1/2 červené cibule sůl pepř sojová omáčka (pozor na obsah lepku) kari koření chilli
Jáhly propláchneme a uvaříme ve vývaru s trochou kari koření do měkka (asi deset minut). Scedíme a propláchneme studenou vodou.
Cibuli si nakrájíme na proužky nebo kostičky (jak kdo má rád) a na trošce olivového oleje necháme zesklovatět. Přisypeme mraženou čínskou zeleninu a orestujeme. Přidáme podle chuti sojovku, sůl, pepř. Na závěr přidáme jáhly a promícháme. Dochutíme kořením.
Podávat můžeme za tepla i za studena