Infolinka 541 212 450

Konopný hummus

INGREDIENCE

50 g cizrny 100 g konopného semínka 2 lžíce pasty tahini 100 ml konopného oleje 3 lžíce citronové šťávy stroužek česneku 1 lžička římského kmínu sůl čerstvý koriandr



POSTUP
  1. Cizrnu, kterou jste měli od minulého dne namočenou, propláchněte, dejte do většího hrnce a vařte do měkka cca 40 minut.
  2. Uvařenou a okapanou cizrnu smíchejte se sezamovou pastou tahini a dalšími surovinami, umixujte.
  3. Servírujte s pita chlebem nebo namažte na plátek celozrnného chleba.

 Cizrnu si můžete uvařit do zásoby a zamrazit. Můžete také použít cizrnu konzervovanou.

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

0 h 15 min

Hodnocení

3.6x
(Hodnotilo 7 lidí)

Kategorie