Infolinka 541 212 450

Lucinčina bezlepková pizza

INGREDIENCE

Těsto: 500 g Jizerky 450 ml vlažné vody 1 balíček sušených kvasnic 1 lžička soli 1 lžička cukru 1 lžíce olivového oleje další mouku na podmoučování pečící papír na plech



POSTUP

Mouku smícháme s kvasnicemi, solí a cukrem, přidáme olej a vodu a uhněteme vláčné těsto.

Na pomoučeném vále těsto vyválíme a přeneseme na plech (na plechu se dá ještě prsty dotáhnout ke krajům). Dáme do teplé trouby na 20 min. kynout.

Pak potřu pestem + drcená rajčata, koření na pizzu a dál podle přání.

Dáme do trouby - horkovzdušná 220 °C na 20 - 30 min.

Dobrou chuť.

Recept mám z bezlepkové kuchařky a protože je dobrý, posílám dál;-).

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

0 h 30 min

Hodnocení

4.7x
(Hodnotilo 19 lidí)

Kategorie