1 hrnek mouky Jizerka (zeleno-oranžový obal) 1/2 hrnku cukru 1/2 hrnku rýžového mléka 1/2 hrnku oleje 1 vejce 1/2 vanilkového cukru (Dr.Oetker) 1/2 prášku do pečiva (Dr.Oetker) Holandské kakao
1 hrnek mouky Jizerka (zeleno-oranžový obal) 1/2 hrnku cukru 1/2 hrnku rýžového mléka 1/2 hrnku oleje 1 vejce 1/2 vanilkového cukru (Dr.Oetker) 1/2 prášku do pečiva (Dr.Oetker) Holandské kakao
Všechny suroviny (kromě kakaa) smíchám dohromady.
Malou část odliji do mističky a přidám Holandské kakao. Tímto tmavým těstem ozdobím vymazanou a moukou vysypanou formu Medvíka.
Světlým těstem zaleji zbytek Medvídka. Peču při cca 160 °C.
Brumík chutná jako buchtové těsto, spíš jde o tu formu Medvíka, že se to líbí dětem :-).