Spodní piškotový plát: 4 vejce (žloutky a bílky zvlášť + špetka soli) 100 - 120 g bezlepkové mouky (já dala 1/2 Schaer Pattiseria + Dovesfarm červená, nebo čiroková bílá Adveni + samokypřící DF – pak jen 1/4 kypřícího prášku) 4 lžíce krupicového cukru 3 lžíce řepkového oleje 2 lžíce horké vody 1 lžíce kůry z Bio citrónu 1/2 lžičky kypřícího prášku Vrchní piškotový plát: Viz spodní piškotový plát Barevný piškotový plát uvnitř: 400 g dobré pikantní domácí marmelády (rybízová + jahodová + ostružinová, popř. malinová) 6 vajec (žloutky a bílky zvlášť + špetka soli) 140 - 150 g bezlepkové mouky (já dala 1/2 Schaer Pattiseria + Dovesfarm červená, nebo čiroková bílá Adveni + samokypřící DF – pak jen 1/4 kypřícího prášku) 6 lžic krupicového cukru 3 lžíce vlažné vody 3 lžíce řepkového oleje žluté a červené potravinářské barvivo, nejlépe gelové f. Wilton 1 lžička guarové moučky Punčový nálev: 150 ml vody 100 ml tuzemáku 100 ml punče 80 g krupicového cukru 2 lžíce ovocného džemu bez peciček (nemusí být) 1 lžička rumového aroma Dr. Oetker (nemusí být) šťáva z 1/2 citrónu Cukrová poleva: 300 g prosátého moučkového cukru 3 lžíce citrónové šťávy 2 lžíce řepkového oleje 1 - 2 lžíce horké vody