Infolinka 541 212 450

Sušenky z trezírovací pistole - bez lepku a laktózy

INGREDIENCE

Těsto: 400g bezlaktózového tvarohu (např. Globus) 100 g Schär mouky Mehl Farine 70 g cukru moučka 1 vanilkový cukr 15 g kokosového tuku (lze použít i jiný tuk, já vybrala zdravější formu) 1/2 lžičky jablečné vlákniny Na lepení sušenek: 1 vanilkovy pudink (Dr.Oetker)



POSTUP

Všechny suroviny smícháme a mixérem uděláme těsto, které by mělo mít konzistenci řidšího tvarohu. Těsto si rozdělíme na 3 části.

Do každého těsta zapracujeme, co nám chutná. Já nechala jedno obyčejné, do druhého přidala kokos a do třetího kakao. Sušenky tvoříme z tvarů, které se nám líbí. Já jsem z obyčejného těsta udělala trezírovací pistolí kytičky, z kokosového těsta menší kytičky a z kakaového těsta jen malé hvězdičky.

Sušenky pečeme na 170 stupňů po dobu 20 minut. Všechny sušenky po upečení lepíme pudinkem k sobě. Hotové sušenky pocukrujeme a dáme zchladit do lednice.

Náročnost

jednoduchy

Čas přípravy

1 h 0 min

Hodnocení

4.3x
(Hodnotilo 8 lidí)

Kategorie