125 g bezlepkových těstovin cca 80 - 100 ml sójové smetany Provamel 80 g lososa cca 60 g čerstvého baby špenátu 1-2 lžíce olivového oleje pár kapek limetky bílý pepř sůl muškátový oříšek kapary a trochu sušených rajčat na ozdobu
125 g bezlepkových těstovin cca 80 - 100 ml sójové smetany Provamel 80 g lososa cca 60 g čerstvého baby špenátu 1-2 lžíce olivového oleje pár kapek limetky bílý pepř sůl muškátový oříšek kapary a trochu sušených rajčat na ozdobu
Těstoviny uvaříme podle návodu.
Mezitím na pánvi rozehřejeme olivový olej, orestujeme lososa nakrájeneho na kousky a vyjmeme mimo pánev. Pak lososa pokapeme pár kapkama limetky.
Do rozehřáté pánve vložíme čerstvý baby špenát, zalijeme smetanou a trochu zredukujeme. Opepříme a osolíme omáčku, přidáme muškátový oříšek, vložíme zpátky lososa a popřípadě přidáme ješte smetanu podle potřeby.
Do směsi přidáme zcezené těstoviny a lehce promícháme.
Obsah pánve přendáme na talíř a dozdobíme sušenými rajčátky a kaparami.