Proalergiky.cz > Vaření > Recepty > Bezlepkové muffiny z teffové a rýžové mouky

Bezlepkové muffiny z teffové a rýžové mouky

Vložte svůj recept

Náročnost: jednoduchý
Čas přípravy: 5 h
Zařazení: Muffiny
Hodnocení:
Ohodnoťte jako první
Pro alergiky: Bez ořechů
Bez mléka
Bez vajec
Bez lepku
Ingredience: 100 g teffové mouky
100 g rýžové mouky
1 lžíce chia semínek (nebo chia mouky)
3-4 lžíce datlového sirupu
2 lžičky prášku do pečiva
1 lžička skořice nebo perníkového koření
3 lžíce oleje
100 ml vody
100 ml mléka (rýžové)
rozinky
Postup přípravy:

Množství surovin je na 7-8 muffin.

Chia semínka zalijeme vodou a necháme nabobtnat. Mezitím smícháme vše ostatní, nakonec přidáme chia semínka i s vodou. Pečeme při 180 stupních cca 20-25 minut.

Autor: Jana Š.

Komentáře k receptu

Napište nám svůj názor

Přihlásit se. Proč?
*Jméno:
*E-mail: Nikde ho nezobrazujeme
*Obsah:
Obrázky:


Maximální velikost jednoho souboru je 2 MB.
Toto pole prosím nevyplňujte